SORARE COMMUNITY

Bij Sorare is de community heel belangrijk, zowel het verzamelen van alle managers om elkaar te helpen als het krijgen van feedback is essentieel voor de groei. Wat is er beter dan in je eigen taal geholpen te worden door andere managers om de kneepjes van het vak te leren in deze game? Kom samen met andere managers over heel België knowhow en de beste clubnieuws met elkaar delen!

Join onze community!
Elias

Sorare België is een aangename chatgroep waar iedereen elkaar helpt. Er is zeker ruimte voor wat humor. De ideale plek om te praten met voetbalfreaks!

MatthiasMattie44

Altijd het eerste nieuws over transfers, blessures en opstellingen. Fans van allerlei verschillende clubs. Zowel spelers met grote galerijen als nieuwkomers!

RobinBlomme

Goede groep waar iedereen wel elkaar helpt zoals transfernieuws, blessure’s en schorsingen.

LesLes1909

Steeds op de hoogte van alle transfernieuwtjes en alle basisopstellingen door mensen die hun club trouw volgen. En ernaast heerlijk discussiëren over onze pintjesliga!

FrederikSorare Belgium

De perfecte sfeer om in je eigen taal alles over Sorare te leren en gezellig over voetbal te praten! Met fans van zo goed als alle verschillende clubs in België hebben we ook meteen extra veel informatie over de spelers!

KevinGenouwtje82

Doordat er veel personen supporteren voor een andere ploeg kan je soms zo een stapje voor zijn op de rest van sorarespelers, ook leuk om op een positieve manier te kunnen praten over voetbal, transfers en andere info die benodigd is om Sorare te kunnen spelen.